El president de l’Hostaleria de l’Alt Empordà i la Cuina del Vent protagonistes en la celebració del dia Mundial del Turisme

FullSizeRender (002)

L’acte de celebració, que per XIV vegada organitza la Federació d’Hostaleria de les comarques gironines al Castell de Biart de Masarac, va tenir un reconeixement per a diferents empresaris del sector per reconèixer la seva tasca empresarial al llarg dels anys. Entre els reconeguts es va lliurar un merescut diploma al Sr. Lluís Fernández com a President de l’Associació d’Empresaris d’Activitats d’Hostaleria de l’Alt Empordà i com a propietari de l’Hotel La Goleta i el Restaurant Els Pescadors de Llançà. Un merescut reconeixement que va venir de la mà del President de la Diputació i alcalde de Llançà, Sr. Pere Vila, el President de la Federació, Sr. Antoni Escudero i del Vice President de la comarcal el Sr. Miquel Gotanegra.
Durant l’acte del Dia Mundial del Turisme es van fer reivindicacions en benefici del sector i les més de 500 persones assistents van poder conèixer l’actualitat turística a través de programes de ràdio i diferents actes que van concloure amb un dinar on els col·lectius de cuina de les comarques gironines hi van posar el seu gra de sorra. En aquesta ocasió La Cuina del Vent hi va ser novament present tot cuinant un excel·lent caneló de rostit amb bolets. Una nova oportunitat per expressar la nostra gastronomia i fomentar la seva promoció en un acte del sector i del país.
Des d’Hostaleria de l’Alt Empordà agraïm aquesta feina i dia a la Federació i esperem seguir treballant junts en benefici del nostre sector a les comarques gironines i arreu.