PRESENTACIÓ

Ens complau donar-vos la benvinguda a l’ASSOCIACIÓ d’EMPRESARIS d’ACTIVITATS d’HOSTALERIA de l’ALT EMPORDÀ i us exposem el plantejament que creiem que portarà l’Associació cap a un nou període de professionalització, i que permetrà proposar-vos una major cobertura tant de productes com de serveis.

Aquesta nova etapa neix d’una forta voluntat d’utilitzar el potencial que l’associacionisme ofereix, amb vistes a donar resposta a les necessitats del sector i de l’empresari, que cal contemplar amb molta atenció donada la situació que darrerament viu el sector.

Tot això no té sentit sense la figura de l’associat. Per aquest motiu, hem pensat la nostra tasca per a què l’associat en tregui un profit i per a què aconsegueixi millorar el rendiment, la competitivitat, i la gestió del seu negoci.

Volem que us sentiu còmodes i satisfets formant part de l’Associació i que, permetent-nos treballar per als associats, sumem tots junts en un projecte innovador i engrescador.

Us convidem a posar-vos en contacte amb l’Associació sempre que ho cregueu convenient. Un membre de l’Associació us visitarà i es posarà al vostre servei.

Des d’ara mateix restem a la vostra disposició i us saludem cordialment.

Carles Tubert
Gerent Associació d’Hostaleria de l’Alt Empordà
ctubert@empordahostaleria.com

AVANTATGES DELS ASSOCIATS

PÀGINA WEB (www.empordahostaleria.com)


CURSOS DE FORMACIÓ CONTINUADA I JORNADES DEL SECTOR


BORSA DE TREBALL


CONVENIS I ACORDS AMB PROVEÏDORS


PROMOCIÓ INTERNACIONAL


SERVEI D’ORIENTACIÓ I ASSESSORAMENT AL SOCI - SOAS


REPRESENTATIVITAT SECTORIAL I INSTITUCIONAL


BUTLLETÍ INFORMATIU


LA CUINA DEL VENT